Menossa Sri Lankalle? Kannattaa ottaa…

Vietimme reilun viikon Sri Lankalla kiertäen mahdollisimman paljon saarta. Olin Suomesta käsin löytänyt netistä Haya Lanka -nimisen palveluntarjoajan ja löysinkin netistä suosituksia. Otin Ishuun yhteyttä, ishu_lee@hotmail.com ja hän vastasikin nopeasti. Tästä alkoi matkan suunnittelu.

Saimme paketin valmiiksi, Ishu järjesti hotellit ja retket ja keskustelut kävimme WhatsAppin kautta jouhevasti. Hieman epäilytti maksaa etukäteen, mutta soitin niille, suomalaisille matkailijoille, jotka olivat juuri maaliskuussa itse olleet Sri Lankalla ja käyttäneet Ishun palveluja. Saatuani varmistuksen, että kyseessä oli rehellinen srilankalainen opas, siirsin rahat Ishulle.

Sri Lankan lentokentällä Ishu oli luvatusti vastassa. Kävimme heti ensimmäisenä päivänä katsomassa mm. norsujen kylpemistä. Ishu oli järjestänyt kivat hotellit, kun vaihdoimme muutaman kerran hotellia matkallamme Sri Lankan länsirannikolta itärannikolle. Näimme paljon myös sellaista, mitä emme olisi nähneet tai kuulleet, jos olisimme omin nokkinemme seikkailleet. Kävimme esim. hindupapin luona, joka siunasi meidät. Erään hotellin kanssa oli hieman ongelmia, jotka Ishu hoiti välittömästi ja piti huolen meistä muutoinkin koko matkan ajan.

Suosittelen lämpimästi Ishua ja hänen palvelujaan! Kannattaa katsoa:www.hayalanka.com, sitäkin kautta saa Ishuun yhteyden.

FroMe2U   23.06.2017

Sri Lankan aktiviteetit ja harrastukset

Nina Inkala & Paavo